ONE STEP MORE - ICT (web)teksten schrijven

o

 

ICT (web)teksten schrijven

Het schrijven van ICT (web)teksten is een specialisme. Als tekstschrijver moet je exact weten wat er speelt, de ICT-ontwikkelingen gaan razendsnel. One Step More is uitstekend op de hoogte van deze ontwikkelingen binnen de ICT-sector. Van Cloud tot VoIP. Van Managed Hosting tot IT Werkplekbeheer. Onze kennis combineren wij met de wensen van de doelgroep(en). One Step More is specialist in het schrijven van pakkende ICT (web)teksten. Wij schrijven dagelijks ICT teksten voor:

  • websites
  • persberichten
  • corporate stories
  • brochures
  • vertaalwerk
  • vacatureteksten
  • (blog)artikelen
  • periodieke nieuwsbrieven

One Step More schreef o.a. ICT teksten voor:

schrijven ict webteksten + factsheets + referentiecases + persberichten              schrijven ict webteksten + copywriting direct mailings                                                      schrijven ict webteksten + factsheets


schrijven persberichten, vacatureteksten + artikels                                                      

 


 

Enkele voorbeelden:

 

Voor Syntri ERP in Hoogeveen verzorgen wij per kwartaal de gehele nieuwsbrief. Van interviews, update mailbestand tot het versturen van de nieuwsbrief. De nieuwsbrief-artikelen linken direct door naar de corporate website waar de volledige artikelen door ons zijn geplaatst. Frequent unieke content plaatsen is - naast creŽren van autoriteit - heel goed voor uw vindbaarheid in Google. Hieronder ziet u een kort fragment van de nieuwsbrief.

-----------------------------------------------------------------------

Voor Ricoh Business Center Noord in Drachten hebben we alle webteksten geschreven. Daarnaast hebben we het gehele content management verzorgd, wat inhoudt dat we alle webteksten (inclusief metatags) en afbeeldingen hebben geplaatst. Ricoh Business Center Noord wil met de nieuwe website ook meer autoriteit uitstralen. Op ons advies zijn er cases aan de website toegevoegd. Wij hebben alle cases verzorgd; van interview tot het uiteindelijk plaatsen op de website. Hieronder ziet u een voorbeeld van een case.
 


 

-----------------------------------------------------------------------

Voor Bytesnet - met datacenters in Groningen en Rotterdam - schreven we alle nieuwe webteksten. Voordat we hiermee begonnen, schreven we eerst een corporate story. Deze corporate story vormde o.a. de basis voor de uitstraling van de website en de tone of voice van alle teksten. Om de nieuwe website direct een juist volume mee te geven schreven we ook een aantal blogartikelen. Deze artikelen bezitten nog een voordeel: blogartikelen scoren heel goed in Google. Het onderstaande voorbeeld van een door ons geschreven blogartikel staat op de eerste positie in Google op de zoektermen 'MKB datacenter Rotterdam'. 

-----------------------------------------------------------------------

Okay, nog een laatste voorbeeld. Het betreft een vertaling van een complete E-learning Security Awareness van het bedrijf NextTech Security b.v. uit Boxmeer. De brontekst van de online cursus telde in totaal rond de 35.000 woorden. We hebben de vertaling verzorgd naar het native Engels, Duits, Frans, Spaans, Portugees, Pools en Tsjechisch.

 

Ook perfecte ICT teksten?

U weet het zeker: u wilt ook relevante ICT teksten! Onze ICT teksten zorgen voor meer (online) traffic, leads en sales. Wij zijn de schakel tussen techniek en consument. Interesse? Bel ons op 06-12868726 of vul het onderstaande formulier in. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!
 

Naam * :

Bedrijf/Organisatie *

:

Postcode en woonplaats *

:

Telefoon *

:

Email *

:

Website *

:

* Verplichte velden

 

© One Step More 2000 - 2018 | neem contact op met One Step More voor goede webteksten 06 -128 687 26 | info@onestepmore.nl |