ONE STEP MORE - webteksten schrijven
 

Webteksten schrijven

Webteksten schrijven, doet u dat zelf? Het leek zo eenvoudig, toch? Maar is het zeker niet. En ja, u weet dat unieke webteksten ook nog eens het belangrijkste onderdeel van uw website of webshop zijn. Uw webteksten moeten zoekmachine vriendelijk zijn én doen wat u van hen verlangt: de interactie en uw online omzet verhogen! Lastig? Neem gerust contact met ons op!

Dagelijks combineren wij het schrijven van webteksten met advies over techniek en indeling. De richtlijnen van Google zijn de basis. Zo creëren wij uitstekende condities voor een goede ranking van uw website of webshop. Maar Google alleen is niet voldoende: onze webteksten moeten uw doelgroep raken. Zij moeten uw product kopen, inschrijven op nieuwsbrief en contact met u opnemen. Omzet verhogen, warme leads genereren. Dat is ons doel, ook van u? 


One Step More heeft o.a. webteksten geschreven voor:
 


 

 

 

 

Webteksten schrijven, zo doen we dat voor u:

Webteksten zijn cruciaal binnen uw online strategie: unieke webteksten zorgen voor goede posities binnen Google. Trouwens... webteksten kunnen ook heel goed een blogartikel zijn: Google houdt van verse content!
Maar hoe schrijven wij uw webteksten? Hieronder vindt u een leidraad hoe wij doorgaans werken én schrijven. Klanten waarderen onze open aanpak:

1. U neemt contact met ons op en samen bespreken we uw wensen op het gebied van content.

2. Op basis van uw wensen kunnen wij vrijblijvend een content voorstel voor u opmaken. Wij bekijken niet alleen uw huidige webteksten maar we kijken ook graag naar de indeling van uw website. Alles moet kloppen.

3. Zodra de omvang van de opdracht bekend is en de offerte goedgekeurd is, starten wij met een gericht keyword-onderzoek. Uiteraard delen wij de uitkomsten met u en samen kiezen we de meest geschikte zoektermen uit.

4. Nu gaan wij schrijven. Nee, niet alles in één keer, we richten ons eerst op één of twee pagina's die we vooraf uitkiezen. Dit doen we om de juiste tone of voice te bepalen. Zo voorkomen we achteraf verrassingen.

5. Na de vaststelling van de tone of voice gaan we alle webteksten schrijven. Bij een grote schrijfopdracht kunnen we vooraf ook tussentijdse opleveringsmomenten vastleggen.

6. Op het afgesproken moment ontvangt u van ons de concept webteksten. Eventuele aanvullingen van uw kant worden snel door ons verwerkt.

7. Wij kunnen ook de definitieve webteksten voor u plaatsen in het Content Management Systeem van uw website. Wij hebben hier veel ervaring in, niet alleen met WordPress maar ook met overige systemen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. (Uiteraard kunnen we de definitieve webteksten ook native vertalen naar o.a. het Engels, Frans, Spaans en Duits)

- Voorbeeld keyword-onderzoek met als zoekterm 'Vakantie' -


Ook meer bezoekers & sales? Doen!

U weet het nu zeker: u wilt pakkende webteksten! Unieke webteksten die scoren in Google en zorgen voor meer bezoek, autoriteit, leads en sales. Vul nu het onderstaande formulier in. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!
 

Naam * :

Bedrijf/Organisatie *

:

Postcode en woonplaats *

:

Telefoon *

:

Email *

:

Website *

:

* Verplichte velden

 

 
 
 

webteksten schrijven

© One Step More 2000 - 2018 | webteksten schrijven wij graag voor u! 06 -128 687 26 | info@onestepmore.nl |